Vår verksamhet

Reumatikerföreningen Uddevalla jobbar för alla medlemmars bästa. Bland annat genom kunskapsspridning, events och föreläsningar, sprider vi kunskap och lyfter viktiga frågor.

Vi kommer att arbeta med Tema året som i år är "Kunskap som lindrar". Syftet med tema året är att ge medlemmar och andra berörda bättre möjligheter att hitta information och öka kunskapen om sin diagnos. Tema året är även ett led i vårt arbete att fler skall känna till Reumatikerförbundet utanför vår vanliga sfär.

Föreningen är också aktiv i påverkansarbetet mot politiker. Vi kommer att fortsätta jobba intressepolitiskt med bl a samhällsfrågor.

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!